Back to top

Speel het TinQ Racespel voor elke TinQ Racezondag en win.

Nu meer dan 300 TinQ tankstations… En dat vieren wij samen met jou met een superspel van TinQ4U! Voorspel voor elke TinQ Racezondag hoeveel mensen tijdens de TinQ Racezondag in 2017 naar de tankstations van TinQ racen. Check steeds voor elke voorspelling het aantal deelnemende stations en de TinQ Racetijden voor de betreffende TinQ Racezondag. Maak elke TinQ Racezondag kans op €425,- GRATIS brandstof. 

Niet gewonnen? Gewoon blijven meespelen, want TinQ geeft je het hele TinQ Raceseizoen lang en elke TinQ Racezondag opnieuw de mogelijkheid om te winnen.

Het hele TinQ Raceseizoen van 2017 meespelen is (ook) kans maken op 1 JAAR GRATIS BRANDSTOF en GRAND PRIX TOURS TICKETS SPA FRANCORCHAMPS 2018.

Bekijk hier de spelregels.

Deel het TinQ Racespel op Facebook en laat ook je vrienden profiteren van spectaculaire prijzen en maximale korting op brandstof!

Acties worden mede mogelijk gemaakt door  en 

TinQ Nederland B.V. is uitgever van de actie TINQ MAX.KORTING en het TinQ Racespel. Klik hier voor de TINQ MAX.KORTING voorwaarden, klik hier voor de voorwaarden van het TinQ Racespel, klik hier voor de spelregels van het TinQ Racespel, klik hier voor de voorwaarden van de TinQ “Win Duotickets Silver4 Spa Francorchamps 2017” actie.