Back to top

Spelregels TinQ Racespel

Maak na elke TinQ Racezondag in 2018 kans op € 425,- gratis brandstof.

Wat moet je doen? Vul het deelnameformulier zo volledig mogelijk in via www.tinq.nl/max.korting en voorspel voor de start van elke TinQ Racezondag in 2018, hoeveel mensen naar TinQ racen tussen de bepaalde TinQ Racegame tijden om te profiteren van spectaculaire TinQ MAX.KORTING. Jouw voorspelling invoeren kan voor iedere TINQ Racezondag van maandag 00.00 uur tot zaterdag 23.59 uur. LET OP! Check voor elke TinQ Racezondag de TinQ Racetijden en het aantal deelnemende stations, voordat je je voorspelling invoert! Kijk hiervoor op http://max.korting.tinq.nl/tinq-max-korting.

Uiterlijk de dinsdag, volgend op de TinQ Racezondag, zal de winnaar van de € 425,- gratis brandstof bekend worden gemaakt. Je kunt tijdens het TinQ Raceseizoen van 2018 maar 1x de prijs van € 425,- gratis brandstof winnen. Ben jij de winnaar, dan nemen wij persoonlijk contact met je op. Vul daarom dan ook het deelnameformulier zo volledig mogelijk in.

Speel het hele TinQ Raceseizoen mee en win 1 JAAR GRATIS TANKEN of een van de 19 DUO-TICKETS SPA FRANCORCHAMPS 2019

Voorspel voor de start van elke TinQ Racezondag in 2018, hoeveel mensen naar TinQ racen tussen de bepaalde TinQ Racegame tijden om te profiteren van spectaculaire TinQ MAX.KORTING. LET OP! Check voor elke TinQ Racezondag de TinQ Racetijden en het aantal deelnemende stations, voordat je je voorspelling invoert! Kijk hiervoor op http://max.korting.tinq.nl/tinq-max-korting. Elke voorspelling levert je punten op. Hoe dichter je in de buurt van het exacte eindcijfer komt, hoe meer punten je kunt verdienen per voorspelling/per TinQ Racezondag. Bekijk jouw ranking online via de website of de TinQ4U app!

Ben jij op 27 november 2018 de nummer 1 van de ranking dan ben jij de winnaar van de hoofdprijs “1 JAAR GRATIS TANKEN bij TinQ”, twv. € 1500,-.

Eindig je in de eind ranking op de plaatsen 2 t/m 20 dan ben jij de winnaar van een Grand Prix Tours Duo Ticket naar de GP Spa Francorchamps 2019.

Na elke TinQ Racezondag zal er uiterlijk op de dinsdag, volgend op de betreffende TinQ Racezondag, een update van de ranking beschikbaar zijn op de website of de TinQ4U app.

Speel het TinQ Racespel iedere week via je smartphone, download de TinQ4U app!

Puntensysteem en bepaling winnaars TinQ Racespel

  • Per deelname/voorspelling krijgt de winnaar 100 punten, de tweede 99 punten, de derde 98 punten enz. 
  • Indien je buiten de score valt, krijgt je toch altijd 1 punt toegekend voor je deelname.
  • Indien er een gelijke uitslag is bij een TinQ Racezondag, hebben de deelnemers een gelijk aantal punten. Bij een gelijke uitslag heeft de deelnemer die het eerst de voorspelling heeft ingevoerd voor deze TinQ Racezondag, voorrang op de deelnemer die later de voorspelling heeft ingevoerd.
  • Indien je als deelnemer al een van de winnaars bent van de € 425,- euro gratis brandstof dan maak je alleen nog kans om winnaar te worden van de hoofdprijs of een van de andere 19 prijzen.
  • Er is slechts één voorspelling voor elke TinQ Racezondag toegestaan. Een deelnemer kan slechts 1x de prijs van € 425,- gratis brandstof winnen. Indien je als deelnemer opnieuw winnaar bent van de voorspelling voor een TinQ Racezondag, zal de tweede in ranking winnaar zijn van de voorspelling van die betreffende TinQ Racezondag.
  • De winnaar van de hoofdprijs, 1 jaar gratis tanken, is de deelnemer met de hoogste score na de laatste TinQ Racezondag in 2018. Indien er na alle wedstrijdweekenden nog steeds een gelijke stand is in punten, wordt er gekeken naar het totaal aantal deelnames van elke deelnemer. De deelnemer die bijvoorbeeld vier voorspellingen heeft ingevoerd zal in geval van een gelijke stand hoger in de ranking staan dan een deelnemer die maar drie voorspellingen heeft ingevoerd. Indien er dan nog steeds een gelijke stand is, wordt er gekeken naar het tijdstip van het invoeren van alle voorspellingen van de deelnemers met gelijke stand in punten. De deelnemer die gemiddeld genomen de snelste of de eerste deelnametijd heeft, wordt de uiteindelijke winnaar van de hoofdprijs, namelijk 1 jaar gratis tanken.
  • De deelnemers die de plekken 2 t/m 19 bezetten in de eind ranking van het TinQ Racespel 2018, winnen een Grand Prix Tours duo-ticket voor de Grand Prix Spa Francorchamps 2019.

Apple draagt geen juridische verantwoordelijkheid voor het TinQ Racespel 2018 en Google heeft geen juridische verbondenheid met het TinQ Racespel 2018. Het TinQ Racespel wordt uitgegeven door TinQ Nederland B.V.

Klik hier voor de uitgebreide TinQ Racespel voorwaarden.