Back to top

Spelregels TinQ Racespel

Maak na elke TinQ Racezondag in 2019 kans op € 425,- gratis brandstof.

Wat moet je doen? Vul het deelnameformulier zo volledig mogelijk in via de TinQ4U app en voorspel voor het einde van elke TinQ Racezondag in 2019, hoeveel liter Euro95 of Diesel er wordt getankt tijdens vooraf bepaalde tijden. Jouw voorspelling invoeren kan voor en tijdens iedere TINQ Racezondag van maandag 00.00 uur tot zondag 23.59 uur. Tank op jouw TinQ Racezondag bij TinQ en scan je tankbon via de TinQ4U app om je voorspelling definitief vast te leggen. Het scannen van jouw TinQ Racezondag tankbon is mogelijk tijdens elke TinQ Racezondag tussen 00:00 en 23:59 uur. LET OP! Check voor elke TinQ Racezondag het aantal deelnemende stations, voordat je je voorspelling invoert! Kijk hiervoor op http://max.korting.tinq.nl/tinq-max-korting.

Uiterlijk de woensdag, volgend op de TinQ Racezondag, zal de winnaar van de € 425,- gratis brandstof bekend worden gemaakt. Je kunt tijdens het TinQ Raceseizoen van 2019 maar 1x de prijs van € 425,- gratis brandstof winnen. Ben jij de winnaar, dan nemen wij persoonlijk contact met je op. Vul daarom dan ook het deelnameformulier zo volledig mogelijk in.

Speel het hele TinQ Raceseizoen mee en win 1 JAAR GRATIS TANKEN of een van de 9 DUO-TICKETS SPA FRANCORCHAMPS 2020

Voorspel voor het einde van elke TinQ Racezondag in 2019, hoeveel liter Euro95 of Diesel er wordt getankt tijdens vooraf bepaalde tijden. Tank op jouw TinQ Racezondag bij TinQ en scan je tankbon via de TinQ4U app om je voorspelling definitief vast te leggen. Het scannen van jouw TinQ Racezondag tankbon is mogelijk tijdens elke TinQ Racezondag tussen 00:00 en 23:59 uur. LET OP! Check voor elke TinQ Racezondag de TinQ Racetijden en het aantal deelnemende stations, voordat je je voorspelling invoert! Kijk hiervoor op http://max.korting.tinq.nl/tinq-max-kortingElke voorspelling levert je punten op. Hoe dichter je in de buurt van het exacte eindcijfer komt, hoe meer punten je kunt verdienen per voorspelling/per TinQ Racezondag. Bekijk jouw ranking online via de website of de TinQ4U app!

Ben jij op 1 december 2019 de nummer 1 van de ranking dan ben jij de winnaar van de hoofdprijs “1 JAAR GRATIS TANKEN bij TinQ”, twv. € 1500,-.

Eindig je in de eind ranking op de plaatsen 2 t/m 10 dan ben jij de winnaar van een Grand Prix Tours Duo Ticket naar de GP Spa Francorchamps 2020.

Na elke TinQ Racezondag zal er uiterlijk op de woensdag, volgend op de betreffende TinQ Racezondag, een update van de ranking beschikbaar zijn op de website of de TinQ4U app.

Speel het TinQ Racespel iedere week via je smartphone, download de TinQ4U app!

Puntensysteem en bepaling winnaars TinQ Racespel

 • Per deelname/voorspelling krijgt de winnaar 100 punten, de tweede 99 punten, de derde 98 punten enz. 
 • Indien je buiten de score valt, krijgt je toch altijd 1 punt toegekend voor je deelname.
 • Indien er een gelijke uitslag is bij een TinQ Racezondag, hebben de deelnemers een gelijk aantal punten. Bij een gelijke uitslag heeft de deelnemer die het eerst de voorspelling heeft ingevoerd voor deze TinQ Racezondag, voorrang op de deelnemer die later de voorspelling heeft ingevoerd.
 • Indien je als deelnemer al een van de winnaars bent van de € 425,- euro gratis brandstof dan maak je alleen nog kans om winnaar te worden van de hoofdprijs of een van de andere 9 prijzen.
 • Er is slechts één voorspelling voor elke TinQ Racezondag toegestaan. Een deelnemer kan slechts 1x de prijs van € 425,- gratis brandstof winnen. Indien je als deelnemer opnieuw winnaar bent van de voorspelling voor een TinQ Racezondag, zal de tweede in ranking winnaar zijn van de voorspelling van die betreffende TinQ Racezondag.
 • De winnaar van de hoofdprijs, 1 jaar gratis tanken, is de deelnemer met de hoogste score na de laatste TinQ Racezondag in 2019. Indien er na alle wedstrijdweekenden nog steeds een gelijke stand is in punten, wordt er gekeken naar het totaal aantal deelnames van elke deelnemer. De deelnemer die bijvoorbeeld vier voorspellingen heeft ingevoerd zal in geval van een gelijke stand hoger in de ranking staan dan een deelnemer die maar drie voorspellingen heeft ingevoerd. Indien er dan nog steeds een gelijke stand is, wordt er gekeken naar het tijdstip van het invoeren van alle voorspellingen van de deelnemers met gelijke stand in punten. De deelnemer die gemiddeld genomen de snelste of de eerste deelnametijd heeft, wordt de uiteindelijke winnaar van de hoofdprijs, namelijk 1 jaar gratis tanken.
 • De deelnemers die de plekken 2 t/m 10 bezetten in de eind ranking van het TinQ Racespel 2019, winnen een Grand Prix Tours duo-ticket voor de Grand Prix Spa Francorchamps 2020.

Apple draagt geen juridische verantwoordelijkheid voor het TinQ Racespel 2019 en Google heeft geen juridische verbondenheid met het TinQ Racespel 2019. Het TinQ Racespel wordt uitgegeven door TinQ Nederland B.V.

Vragen over het TinQ Racespel?

Hoe werkt het?

 • Voorspel voor het einde van elke TinQ Racezondag in 2019, hoeveel liter Euro95 of Diesel er wordt getankt tijdens vooraf bepaalde tijden. Jouw voorspelling invoeren kan voor  en tijdens iedere TINQ Racezondag van maandag 00.00 uur tot zondag 23.59 uur. 
  • LET OP! Check voor elke TinQ Racezondag het aantal deelnemende tankstations, voordat je je voorspelling invoert! Bekijk hier de deelnemende tankstations.
 • Tank op jouw TinQ Racezondag bij TinQ en scan je tankbon met de TinQ4U app om je voorspelling definitief vast te leggen.
  • Het scannen van jouw TinQ Racezondag tankbon is mogelijk tijdens elke TinQ Racezondag tussen 00:00 en 23:59 uur.

Mag ik meerdere keren per account een tankbon invoeren/scannen?
Nee, je mag één tankbon invoeren per account per actiezondag tussen 7 maart 2019 en 1 december 2019 bij alle TinQ tankstations in Nederland.

Mag ik met meerdere accounts meespelen?
Nee, er is één inschrijving per e-mailadres mogelijk, wij controleren of hier “fake” accounts bij zitten alvorens een voorspelling wordt goedgekeurd.

Waar zit de scanfunctie in de TinQ4u app?
Allereerst dien je de app via de stores (App Store of Google Play) te downloaden. Login met je accountgegevens of maak een account aan. Dan verschijnt in het hoofdmenu van de app een button “Scan je TinQ tankbon”, klik hierop en rechtsboven in het scherm staat een gele button “scan”. Klik hierop, jouw camera wordt actief en je moet dan het systeem toegang geven tot jouw camera, daarna kan je de scan positioneren via de aangegeven kaderpunten. Klik dan op doorgaan. Een tankbon-ticket verschijnt dan, controleer dit en klik dan op versturen.

Ik heb mijn tankbon ingevoerd maar hij wordt niet juist gelezen door het systeem
Wanneer een tankbon niet op de juiste wijze is doorgekomen in het systeem, kun je dit manueel wijzigen. Neem alle gevraagde gegevens over vanaf jouw tankbon en zorg ervoor dat je voorspelling voor het TinQ Racespel bevestigd wordt.

Er komt geen tankbon uit de automaat, hoe kan ik nu mijn tankbon scannen?
Via www.tinq.nl/klantenservice/tankbon kun je, 24 uur na tanking, een tankbon opvragen aan de hand van de gegevens op jouw bankafschrift. Stuur deze tankbon en een kopie van je bankafschrift naar maxkorting@tinq.nl zodat wij jouw tankbon alsnog kunnen koppelen aan jouw ingediende voorspelling.

In mijn tankbonnenoverzicht staat bij het veld ‘Gevalideerd’ de status ‘in behandeling’. Is dat juist?
Na het scannen van jouw TinQ tankbon zal je in het overzicht jouw gescande tankbonnen terugvinden. Het veld ‘Gevalideerd’ zal allereerst de status ‘in behandeling’ vertonen. Na elektronische controle door TinQ Nederland B.V. zal de transactie akkoord gegeven worden. Je voorspelling voor het TinQ Racespel wordt hierna bevestigd en jouw punten zullen worden bijgeschreven in de ranking van het TinQ Racespel. TinQ streeft ernaar om de controle van jouw transactie binnen 24 uur uitgevoerd te hebben.

Mijn voorspelling werd niet bevestigd en er werden mij geen punten uitgekeerd, hoe komt dit?
De gegevens die na het scannen van de tankbon werden overgenomen waren allicht niet correct, of TinQ vermoedt enige vorm van fraude. Bij je gescande bon zal je merken dat de status ‘Gevalideerd’ op ‘in behandeling’ is blijven staan. Wij adviseren je contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier op www.tinq.nl/max.korting.

Doet elk TinQ tankstation mee met deze actie?
Ja, voor deelname aan het TinQ Racespel, kan je op de betreffende TinQ Racezondag tanken bij alle TinQ tankstations in Nederland.

Mijn vraag staat hier niet tussen
Als je vraag niet tussen de bovenstaande vragen staat, kun je een e-mail sturen aan maxkorting@tinq.nl onder vermelding van TinQ Racespel, of vul het contactformulier in via https://www.tinq.nl/max.korting.

De TinQ4U app opent niet op mijn iPhone, kan ik nu wel meespelen?
Om de app goed te laten functioneren zonder Wifi op een iPhone moet de mobiele data van de app aanstaan. Dit kan je checken via jouw telefoon instellingen -> TinQ4U -> Mobiele data, dit schuifje hoort op groen te staan. 
 

Klik hier voor de uitgebreide TinQ Racespel voorwaarden.