Back to top

Vragen over de Tank-Scan-Cash actie?

Mag ik meerdere keren per account een tankbon invoeren/scannen?
Nee, je mag één tankbon van 33.33 liter invoeren per account per actiezondag tussen 9 december 2018 en 10 maart 2019 bij de deelnemende TinQ tankstations.

Mag ik met meerdere accounts meespelen?
Nee, er is één inschrijving per e-mailadres mogelijk, wij controleren of hier “fake” accounts bij zitten alvorens een transactie wordt goedgekeurd.

Waar zit de scanfunctie in de TinQ4u app?
Allereerst dien je de app via de stores (App Store of Google Play) te updaten. Login met je accountgegevens of maak een account aan. Dan verschijnt in het hoofdmenu van de app een button “scan je TinQ tankbon”, klik hierop en rechtsboven in het scherm staat een gele button “scan”. Klik hierop, jouw camera wordt actief en je moet dan het systeem toegang geven tot jouw camera, daarna kan je de scan positioneren via de aangegeven kaderpunten. Klik dan op doorgaan. Een tankbon-ticket verschijnt dan, controleer dit en klik dan op versturen. Da wordt jouw transactie automatisch in jouw overzicht bijgeschreven.

Ik heb mijn tankbon ingevoerd maar hij wordt niet juist gelezen door het systeem
Wanneer een tankbon niet op de juiste wijze is doorgekomen in het systeem, kun je dit manueel wijzigen. Neem alle gevraagde gegevens over vanaf jouw tankbon en claim alsnog de bijschrijving van het tegoed! 

Er komt geen tankbon uit de automaat, hoe kan ik nu mijn tegoed claimen?
Via www.tinq.nl/klantenservice/tankbon kun je, 24 uur na tanking, een tankbon opvragen aan de hand van de gegevens op jouw bankafschrift. Stuur deze tankbon en een kopie van je bankafschrift naar maxkorting@tinq.nl zodat wij het tegoed alsnog op jouw account kunnen zetten.

De bijschrijving wordt eerst oranje getoond, is dat juist?
Na het scannen van jouw TinQ tankbon zal je in het overzicht de bijschrijving kunnen vinden. De bijschrijving zal eerst in het oranje getoond worden. Na elektronische controle door TinQ Nederland B.V. zal de bijschrijving akkoord gegeven worden, de bijschrijving zal dan in het groen getoond worden. TinQ streeft ernaar om de controle van jouw transactie binnen 24 uur uitgevoerd te hebben. 

Hoe werkt de tegoed regeling?
De waarde van de TinQ MAX.33.33 liter tanken actie, wordt omgezet in contanten en deze wordt opgeteld bij jouw account. Je spaart jouw korting op met steeds € 1,11 per 33.33 liter tankbon. Zodra jouw puntentegoed € 3,33 is dien je deze uit te laten keren. 

Mag ik na € 3,33 tegoed, verder doorsparen voor ik het uit laat betalen?
Nee, na de € 3,33 is het niet mogelijk om meerdere tankbonnen in te voeren alvorens je op uitbetalen hebt geklikt. Elke € 3,33 dient dus uit betaald te worden. 

Uitkeren van het tegoed 
Wanneer je op uitbetalen hebt geklikt wordt er gevraagd om jouw bankgegevens, deze gegevens zijn nodig om de € 3,33 aan jou uit te keren. Alleen wanneer wij een juist IBAN-nummer hebben ontvangen welke matcht met de naam van de rekeninghouder, kunnen wij overgaan tot uitbetaling.

Mijn tegoed is niet uitbetaald
Wanneer het tegoed niet is uitbetaald kan het zijn dat dit aan de bankgegevens ligt. Wij verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier op www.tinq.nl/max.korting

Mijn transactie is rood, wat betekend dit?
Wanneer jouw transactie als rood wordt weergeven is er iets verkeerd gegaan bij deze transactie of vermoed TinQ enige vorm van fraude. Wij adviseren je contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier op www.tinq.nl/max.korting

Ik heb € 2,22 gespaard, kan ik dit laten uitkeren?
Nee, alleen bij een totaalscore van € 3,33 kun je het bedrag uit laten keren. 

Doet elk TinQ tankstation mee met deze actie?
Nee, alleen een selectie TinQ tankstations doen mee met deze actie, via de website en de TinQ4U app kun je vinden welke TinQ tankstations deelnemen aan de 33.33 actie.

Ik heb elke TinQ actiezondag een tankbon van 33.33 liter ingevoerd maar heb niet de hoofdprijs gewonnen, hoe kan dit?
Tussen alle deelnemers die even vaak 33.33 liter hebben getankt en de tankbon in hebben gevoerd, worden automatisch en onafhankelijk door het systeem drie winnaars gekozen die een jaar lang met 33,33 cent korting (per liter berekend vanaf de landelijke adviesprijs) kunnen tanken bij TinQ. Dit gebeurd via een notaris. Met een maximum van 450 liter.

Mijn vraag staat hier niet tussen
Als je vraag niet tussen de bovenstaande vragen staat, kun je een e-mail sturen aan maxkorting@tinq.nl onder vermelding van Tank-Scan-Cash, of vul het contactformulier in via https://www.tinq.nl/max.korting.

De TinQ4U app opent niet op mijn iPhone, kan ik nu wel meespelen?
Om de app goed te laten functioneren zonder Wifi op een iPhone moet de mobiele data van de app aanstaan. Dit kan je checken via jouw telefoon instellingen -> TinQ4U -> Mobiele data, dit schuifje hoort op groen te staan.