WIN* VIP TICKETS! RACE MET JAN LAMMERS OP CIRCUIT ZANDVOORT

NIEUW! De TinQ Loterij!
Een nieuwe SUPERACTIE van TinQ… De TinQ Loterij.  Profiteer via de app van gratis TinQ Loten. In 2020 zal de TinQ Loterij regelmatig loten uitgeven. Registreer je op de TinQ4U app. en ontvang het gratis Lot waarmee je automatisch meespeelt voor SUPERPRIJZEN!

Een gratis TinQ Lot pak je heel eenvoudig… 
Download de TinQ4U app en maak vervolgens een account aan of login met je bestaand account! Je ontvangt dan automatisch een TinQ Lot met een unieke code. Jouw TinQ Lot wordt binnen jouw account opgeslagen. De trekking vindt plaats op de speciaal aangegeven momenten. Check dus regelmatig de app, website en Facebookpagina voor trekkingen en nieuwe prijzen via de TinQ Loterij. 

Je kunt nu al je TinQ Lot downloaden... dan speel je automatisch mee op de speciaal aangegeven momenten!

Vanwege alle onzekerheden in kalenders hebben wij besloten voorlopig geen trekking van de TinQ loterij te laten plaatsvinden. Je kan nog steeds een lot downloaden en meespelen alleen kunnen wij op dit moment geen data plannen voor de trekking en de Race experience met Jan Lammers op het circuit van Zandvoort. Wij hopen op jouw/jullie begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Wat we zeker weten... er komt een WINNAAR!

TinQ loterij winactie racen met jan lammers op circuit zandvoort
TinQ loterij winactie racen met jan lammers op circuit zandvoort

WIN EEN TINQ RACE EXPERIENCE MET JAN LAMMERS OP CIRCUIT ZANDVOORT.

Met het eerste lot van de TinQ loterij maak jij kans op DUO-Tickets voor een TinQ Race Experience samen met niemand minder dan oud F1 coureur Jan Lammers. Je wordt als echte VIP ontvangen op het circuit van Zandvoort, daarna zal Jan Lammers, als coureur, technische uitleg geven over het vernieuwde circuit via de simulator. Ook jij zal via de simulator het echte racegevoel ervaren. Daarna ervaar jijzelf de spanning en snelheid met Jan Lammers live op het asfalt van Circuit Zandvoort.

Jouw racedag sluit je af met een overheerlijk diner en je overnacht in een top hotel voorzien van alle luxe… Kortom je geniet van een echte TinQ Race Experience!
Check regelmatig onze Facebookpagina en volg ons via de TinQ4U app om de eerste trekking niet te missen!

WIN
VIP-TICKETS

MAAK NU KANS OP VIP-TICKETS, RACE MET JAN LAMMERS OP CIRCUIT ZANDVOORT!!

Pak nu je TinQ lot via de app en speel gratis mee voor de TinQ Race Experience. Check regelmatig de TinQ4U app, website en de Facebookpagina om de eerste trekking niet te missen!