WIN MET DE TINQ LOTERIJ! Een gesigneerd exemplaar van de officiële biografie van Jan Lammers

NIEUW! De TinQ Loterij!
Met de TinQ4U app kan je altijd deelnemen aan De TinQ Loterij door middel van gratis TinQ Loten! De TinQ Loterij heeft iedere 6 tot 8 weken wisselende prijzen. Registreer je op de TinQ4U app en ontvang het gratis lot waarmee je automatisch meespeelt voor SUPERPRIJZEN! Let op dat je voor iedere loterij een nieuw, uniek lot aanmaakt!

Een gratis TinQ Lot pak je heel eenvoudig… 
Download de TinQ4U app en maak vervolgens een account aan of log in met je bestaand account. Je ontvangt dan automatisch een TinQ Lot met een unieke code. Jouw TinQ Lot wordt binnen jouw account opgeslagen. De trekking vindt plaats op de speciaal aangegeven momenten. Check dus regelmatig de app, website en Facebookpagina voor de trekkingen en nieuwe prijzen van de TinQ Loterij. 

Vergeet niet bij iedere loterij je TinQ Lot opnieuw te downloaden. Dan speel je automatisch mee voor de op dat moment geldige loteri! Je download je lot door in de app de TinQ Loterij pagina te bezoeken. Vervolgens zie je jouw lot met een uniek lotnummer op de pagina: MIJN TINQ LOTEN!

 

Officiële, gesigneerde biografie van Jan Lammers!

Maak nu kans op een exclusief gesigneerd exemplaar van: Jan Lammers, De biografie van een leven met 300 km/u!  Vanaf woensdag 10 mei 2023 maar je kans op een exclusief gesigneerd exemplaar van dit luxe boek. Met een winkelwaarde van €65,- per stuk maar nu nog exclusiever in de TinQ Loterij. De boeken zijn namelijk persoonlijk gesigneerd door Jan Lammers zelf! Op altijd openhartige, vaak relativerende en soms hilarische wijze, vertelt Jan over zijn 45-jarige loopbaan in de autosport. Zijn jeugdjaren in Zandvoort, zijn opmars als wonderkind naar de wereldtop, zijn soms desperate avonturen in de Formule 1, het grote succes met Jaguar en de financiële veldslagen als teambaas – álles is op fraaie wijze gebundeld. Ontelbare foto’s completeren het bijzondere boekwerk van ruim 2 kilo zwaar. En speciaal voor de TinQ Loterij, gesigneerd door Jan Lammers zelf!  
Check regelmatig onze Facebookpagina en volg ons via de TinQ4U app om geen enkele Loterij te missen!

Speel mee via de app!

CLAIM
JOUW LOT

Maak nu kans op een exclusief gesigneerd exemplaar van Jan Lammers: De biografie van een leven met 300 km/u.

Vanaf woensdag 10 mei 2023 maak je -iedere trekkingsdata- kans op een exclusief gesigneerd exemplaar van dit luxe boek. Claim jouw gratis lot nu in de app en maak kans!

  • 1e trekking: Gerrit de Bruin - Lotnr: 959923903033927
  • 2e trekking: Henny van der Schilden - Lotnr: 506453980563907
  • 3e trekking: Ron Plompen - Lotnr: 870248821986410
  • 4e trekking: woensdag 21 juni 2023