WIN MET DE TINQ LOTERIJ! EEN ORIGINEEL REDBULL RACING PAKKET!

NIEUW! De TinQ Loterij!
Met de TinQ4U app kan je altijd deelnemen aan De TinQ Loterij door middel van gratis TinQ Loten! De TinQ Loterij heeft iedere 6 tot 8 weken wisselende prijzen. Registreer je op de TinQ4U app en ontvang het gratis lot waarmee je automatisch meespeelt voor SUPERPRIJZEN! Let op dat je voor iedere loterij een nieuw, uniek lot aanmaakt!

Een gratis TinQ Lot pak je heel eenvoudig… 
Download de TinQ4U app en maak vervolgens een account aan of log in met je bestaand account. Je ontvangt dan automatisch een TinQ Lot met een unieke code. Jouw TinQ Lot wordt binnen jouw account opgeslagen. De trekking vindt plaats op de speciaal aangegeven momenten. Check dus regelmatig de app, website en Facebookpagina voor de trekkingen en nieuwe prijzen van de TinQ Loterij. 

Vergeet niet bij iedere loterij je TinQ Lot opnieuw te downloaden. Dan speel je automatisch mee voor de op dat moment geldige loteri! Je download je lot door in de app de TinQ Loterij pagina te bezoeken. Vervolgens zie je jouw lot met een uniek lotnummer op de pagina: MIJN TINQ LOTEN!

 

Win een écht RedBull Racing pakket!

Pak nu je TinQ lot via de app en speel gratis mee voor één van de zes RedBull Racing pakketten.   Met dit pakket ben jij helemaal klaar voor het nieuwe Raceseizoen. Een écht RedBull Racing shirt en de originele RedBull Racing Cap winnen via de TinQ Loterij? Dát wil toch iedereen! Check elke week de TinQ4U app en onze socials, wie weet ben jij één van de zes winnaars!  
Check regelmatig onze Facebookpagina en volg ons via de TinQ4U app om de trekking niet te missen!

Speel mee via de app!

CLAIM
JOUW LOT

Wanneer maken wij de winnaar(s) bekend?

Claim jouw TinQ lot en maak kans op één van de zes RedBull Racing pakketten. Elke woensdag, vanaf 15 maart 2023, maken wij een winnaar bekend via social media en de app. Stay tuned, de trekkingen zijn vastgesteld op:

  • 1e trekking: Jim Ellermeijer
  • 2e trekking: 22 maart 2023
  • 3e trekking: 29 maart 2023
  • 4e trekking: 5 april 2023
  • 5e trekking: 12 april 2023
  • 6e trekking: 19 april 2023