TinQ MAX.KORTING

Wat is TinQ MAX.KORTING?

Profiteer iedere TinQ Racezondag in 2024 van TinQ MAX.KORTING.
Pak elke TinQ Racezondag MAXimale korting op Euro95 E10, Super Ongelood 98 en Diesel! Check de website of de TinQ4U app voor de deelnemende TinQ tankstations en de TinQ Racetijden. 

Via de handige TinQ4U app ontvang je iedere TinQ Racezondag onze “tip” met de actuele TinQ MAX.KORTING literprijzen… zo mis je helemaal niets!

Is er elke zondag TinQ MAX.KORTING?

Nee, TinQ heeft een speciale TinQ Racekalender* gemaakt waar je snel en gemakkelijk de TinQ Racezondagen van 2024 kan inzien*. Klik hier voor meer informatie.

*Check regelmatig onze TinQ Racekalender, deze kan wijzigen. Wij houden jou actueel op de hoogte van alle acties via de Facebookpagina TinQ4U en onze websites: www.tinq.nl en www.tinq.nl/MAX.KORTING

Waar kan ik de TinQ Racekalender vinden?

De TinQ Racekalender 2024* staat online en kun je op onze website hier vinden.

*Check regelmatig onze TinQ Racekalender, deze kan wijzigen. Wij houden jou actueel op de hoogte van alle acties via de Facebookpagina TinQ4U en onze websites: www.tinq.nl en www.tinq.nl/MAX.KORTING.

Waar vind ik de deelnemende locaties?

Voorafgaand aan de TinQ Racezondag wordt bekend gemaakt bij hoeveel TinQ tankstations je kan tanken met TinQ MAX.KORTING. De week voorafgaand aan de TinQ Racezondag worden de locaties bekend gemaakt via https://max.korting.tinq.nl/tinq-max-korting. De locaties kunnen elke TinQ Racezondag wisselen in deelname. Check dus snel of ook jouw favoriete TinQ tankstation meedoet!

Heb ik een speciale tankpas nodig om te profiteren van TinQ MAX.KORTING?

Nee, op de TinQ MAX.KORTING dagen is de actieprijs al verwerkt in de pompprijs die je aantreft bij jouw favoriete deelnemende locatie. De prijzen worden de specifieke TinQ Racezondag bekend gemaakt via Facebook en in de TinQ4U app.

Waar vind ik de actieprijzen?

De spectaculaire TinQ MAX.KORTING literprijzen worden op de betreffende TinQ Racezondag gecommuniceerd via onze TinQ4U Facebookpagina en in de TinQ4U app. De prijzen zijn automatisch aangepast op de locaties, je hoeft hier verder niets voor te doen!

TinQ4U app

Waar kan ik de TinQ4U app downloaden?

De TinQ4U app is gratis te downloaden. Voor android gebruikers vind je deze in Google play en voor Apple gebruikers kun je de app downloaden in de App Store.

Waar vind ik het dichtstbijzijnde TinQ tankstation?

Als je de TinQ4U app opent op jouw telefoon, zie je verschillende keuzemogelijkheden. Om het dichtstbijzijnde TinQ tankstation te vinden, klik je op de button “Dichtstbijzijnde TinQ Tankstation”. Ook kun je ervoor kiezen om locatievoorziening te accepteren, de TinQ4U app ziet dan automatisch jouw dichtstbijzijnde TinQ tankstation.

Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken is erg eenvoudig. Open de TinQ4U app of de website www.tinq.nl/max.korting en klik op de button “mijn account”. Als je naar beneden scrolt kun je klikken op de button “registreren”. Vul jouw gegevens in en registreer jezelf. Let op, geef wel even akkoord op de voorwaarden.

Hoe scan ik mijn tankbon?

Om jouw tankbon te kunnen scannen, heb je de TinQ4U app nodig, deze kun je gratis downloaden. Voor android gebruikers vind je de app in Google play en voor Apple gebruikers kun je de app downloaden in de App Store. Met deze handige scanfunctie kun je alle informatie van jouw tankbeurt opslaan en onder de rubriek “Mijn tankbonnen” ze ten aller tijden inzien.

Wat kan ik doen met mijn TinQ lot?

Profiteer via de app van gratis TinQ Loten. In 2024 zal de TinQ Loterij regelmatig loten uitgeven. Registreer je op de TinQ4U app. en ontvang het gratis lot waarmee je automatisch meespeelt voor SUPERPRIJZEN! Je hoeft niets extra’s te doen en speelt automatisch mee. Voor meer informatie klik hier

TinQ Loterij

Wat is De TinQ Loterij?

De TinQ Loterij is een SUPERACTIE van TinQ. Via de TinQ4U app kun je een gratis lot claimen. Door in te loggen, krijg je automatisch een lotnummer toegewezen. 

Je krijgt een mail als je tot de winnaars behoort. Houd je spam goed in te gaten!

Je kunt nu al je TinQ Lot downloaden... dan speel je automatisch mee op de speciaal aangegeven momenten!

Waar kan ik mijn TinQ lot vinden?

Download de TinQ4U app en maak vervolgens een account aan of login met je bestaand account! Je ontvangt dan automatisch een TinQ Lot met een unieke code. Jouw TinQ Lot wordt binnen jouw account opgeslagen. De trekking vindt plaats op de speciaal aangegeven momenten. Check dus regelmatig de app, website en Facebookpagina voor trekkingen en nieuwe prijzen via de TinQ Loterij.

Moet ik nog iets doen om mee te doen om mee te spelen?

Het enige wat nodig is om mee te spelen met De TinQ Loterij is jouw registratie in de TinQ4U app, dan speel je automatisch mee! Bij het tabblad “mijn TinQ Lot” kun je jouw lot vinden.

Wanneer zijn de TinQ Loterij trekkingen?

De TinQ Loterij, tanken voor €1,33 per liter bestaat uit 6 trekkingen. Bij iedere trekking zijn er 133 winnaars die mogen tanken voor €1,33 per liter. De data voor de trekkingen zijn;

1ste trekking: 6 maart 2024

2de trekking: 13 maart 2024

3de trekking: 20 maart 2024

4de trekking: 27 maart 2024

5de trekking: 3 april 2024

6de trekking: 10 april 2024

Iedere deelnemer kan maximaal 1 keer winnen.

Heb je het antwoord op je vraag/vragen niet kunnen vinden, vul dan via de pagina klantenservice het contactformulier in en stel via dit formulier je vraag/vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt.

Profiteer van superacties via de app!