Loterij algemeen

Hoe claim ik een lot?

Het claimen van een lot is heel gemakkelijk! Download de TinQ4U app en registreer je hierin. Heb je al een account? Log dan in. Vervolgens kan je via de knop: ‘Mijn TinQ Loten’ direct een lotnummer claimen. Het nummer achter deze knop is jouw unieke lotnummer voor de gehele looptijd van de loterij.

Waar kan ik mijn lotnummer terugvinden?

Je vindt jouw lotnummer in de app onder de knop: ‘Mijn TinQ Loten’. Het nummer achter deze knop is jouw unieke lotnummer voor de gehele looptijd van de loterij.

Hoelang blijft mijn lotnummer geldig?

Jouw lotnummer voor de Loterij: ‘Tanken voor de prijzen van 22 jaar geleden’ is geldig van maandag 3 juli 2023 t/m woensdag 20 september 2023.

In mijn account staat een ander mailadres dan het mailadres dat ik wil. Hoe pas ik dit aan?

In de app kan je onder de knop: ‘Mijn TinQ account’ jouw gegevens wijzigen.

Voor wie is de actiecampagne?

De actie is exclusief voor alle TinQ4U app gebruikers.

Tot wanneer kan ik een lot claimen?

Van 3 juli 2023 tot en met 20 september 2023 10:00 uur kunnen loten binnen deze actie: ‘Tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden’ gedownload worden.

Welke brandstoffen doen mee aan de actie?

De deelnemende brandstofsoorten binnen de Loterij: ‘Tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden’ zijn: Euro95 E10, Diesel, Superplus 98 en LPG.

Hoeveel prijzen zijn er beschikbaar?

Binnen de Loterij: ‘Tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden’ zijn 1100 prijzen beschikbaar, verdeeld over 11 trekkingen.

Waar kan ik zien of ik gewonnen heb?

Vanaf 12 juli 2023 worden elke woensdag, gedurende de actieperiode, om 12:00 uur 100 winnende lotnummers gepubliceerd op www.tinq.nl/loterij. Op woensdag 20 september 2023 om 12:00 uur, worden de laatste 100 winnende lotnummers bekend gemaakt. Heb je een winnend lotnummer? Dan ontvang je ook een mail met verdere instructies op het mailadres waarmee je bent geregistreerd in de TinQ4U app.

Hoe vaak kan ik winnen?

Je kan binnen de Loterij: ‘Tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden’ met een TinQ lot maximaal één keer winnen.

Wat als je gewonnen hebt

Mijn lotnummer heeft gewonnen. Wat nu?

Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt een mail van TinQ met de verdere instructies.

Ik heb gewonnen maar geen mail ontvangen?

Controleer goed met welk mailadres je bent geregistreerd in de TinQ4U app. Op dit mailadres heb je mail ontvangen. Het kan zijn dat de mail in je spambox terecht is gekomen. Mocht hij daar ook niet binnen zijn gekomen, stuur dan een mail naar marketing@enviem.nl o.v.v. jouw winnende lotnummer en e-mailadres, TinQ zal vervolgens je mail in behandeling nemen.

Hoe wordt de waarde van je gewonnen prijs berekend?

Het retourbedrag wordt bepaald door de betaalde pompprijs van de tankbon (met een maximum van 40 liter) te verrekenen met de actieprijs.

Wat zijn de actieprijzen?

De actieprijzen zijn gebaseerd op de adviesprijzen van 2 juli 2001, de feitelijke KvK inschrijving van TinQ Nederland B.V. (Bron adviesprijzen: United Consumers): 

  • Euro 95 E10: €1,153 per liter
  • Diesel: €0,851 per liter
  • Superplus 98 €1,207 per liter
  • LPG: €0,432 per liter

Welke tankbon mag ik indienen?

TinQ tankbonnen met een datum tussen 3 juli 2023 tot en met 29 oktober 2023 zijn geldig voor deelname aan Loterij: ‘Tanken voor de brandstofprijzen van 22 jaar geleden’.

Ik heb mijn gegevens ingestuurd, wanneer wordt het bedrag op mijn rekening gestort?

Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen, volgt de elektronische check. Indien alles juist is, streeft TinQ ernaar het ‘gewonnen’ bedrag uiterlijk binnen vijftien werkdagen over te maken op het door jou opgegeven IBAN-nummer.

Ik heb bericht gekregen dat mijn gegevens niet klopten, wat nu?

In de mailing die je van ons hebt ontvangen, staat welk gegeven niet juist is. Probeer opnieuw het formulier in te dienen en controleer alle gegevens goed voordat je het opnieuw instuurt. Blijft de foutmelding zich voordoen? Neem dan contact op met marketing@enviem.nl

 

Mag ik meerdere tankbonnen indienen?

Nee, per winnend lotnummer mag één tankbon worden ingediend. De brandstofprijzen worden met een maximum van 40 liter verrekend met de brandstofprijzen van 22 jaar geleden. 

Heb je het antwoord op je vraag/vragen niet kunnen vinden, vul dan via de pagina klantenservice het contactformulier in en stel via dit formulier je vraag/vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt.

Profiteer van superacties via de app!